Het is weer tijd voor de jaarlijkse olijf olie actie!

Geef uw bestelling vóór 26/11 door aan secretariaat@deurnesgemengdkoor.nl en wij zorgen dat u (hopelijk nog vóór kerst) uw bestelling ontvangt!

Leuk dat u de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op onze site!

Vanwege de Corona - perikelen heeft het DGK sinds maart 2020 geen repetities meer kunnen houden. We hopen in september in enige vorm weer van start te kunnen gaan.

De geplande concerten kunnen daarom helaas in ieder geval tot aan de kerst niet door gaan. Wij hopen wel toch een kerstconcert te kunnen geven nog dit jaar in enige vorm.

Op deze site zal hierover informatie verschijnen zodra er meer over bekend is.

Hopelijk vindt u hier alle informatie die u wenst, schroom anders niet om per telefoon of mail contact op te nemen met één van de genoemde personen.

Wij wensen u veel plezier op onze site en zouden u graag zien bij één van onze activiteiten.